Voor mij werkt het ook om met behulp van Mooji of Rupert Spira of een andere leraar uit mijn hoofd te komen wanneer me dat niet lukt met de cursus. Wanneer je dan 'leeg' bent, is het heerlijk om dan je aandacht op Gods liefde te richten, dat is mijn ervaring. 

 

EN/OF

Werkboekles 346

Vandaag omhult Gods vrede mij, en vergeet ik alles, behalve Zijn Liefde.

1. Vader, vandaag ontwaak ik met wonderen die mijn waarneming van alles corrigeren. En zo begint de dag die ik met U deel zoals ik de eeuwigheid zal delen, want de tijd heeft vandaag een stap opzij gedaan. Ik zoek geen zaken die tot de tijd behoren en dus zal ik daar niet naar kijken. Wat ik vandaag zoek, overstijgt alle wetten van de tijd en alle zaken die in de tijd worden waargenomen. Ik wil alles vergeten behalve Uw Liefde. Ik wil in U verblijven en geen andere wetten kennen dan Uw liefdeswet. En ik wil de vrede vinden die U voor Uw Zoon geschapen hebt, en al het dwaze speelgoed dat ik gemaakt heb vergeten, terwijl ik Uw glorie en de mijne aanschouw.

2. En wanneer vandaag de avond valt, zullen we ons niets herinneren dan de vrede van God. Want we zullen vandaag leren welke vrede de onze is, wanneer we alles vergeten behalve Gods Liefde.